Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune pentru creşterea siguranţei rutiere în Alba Iulia și localitățile limitrofe – Amenzi de peste 34.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au acţionat în municipiu şi în localităţile limitrofe acestuia, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi pentru asigurarea unui trafic fluent. Peste 200 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional, pentru încălcări ale normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

politia2În perioada 30-31 martie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, au organizat, pe raza municipiului Alba Iulia şi a comunelor arondate Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, acţiuni ce au avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

În cele două zile de acţiune au fost aplicate 211 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe (54) pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Un conducător auto a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză ce depăşea cu 50 de km/h limita maximă admisă, iar faţă de acesta, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Unui alt conducător auto i-a fost suspendat permisul de conducere, pentru că nu a acordat prioritate de trecere unui pieton.

Totodată, în municipiul Alba Iulia, au fost depistaţi şi sancţionaţi contravențional, 34 de conducători auto care nu au respectat regulile privind oprirea şi staţionarea.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 34.575 lei. (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea