Ziarul Unirea

Acțiune fulger a polițiștilor: minora din Alba dispărută, descoperită în timp record în gară la Simeria

Seria minorelor dispărute de acasă continuă în Alba: O fată de 13 ani din Șibot a plecat marți de la domiciliu şi nu a mai revenit

Poliţiştii din Alba au cautat o minoră care a plecat de la domiciliul său şi nu au mai revenit.

ELIT

În dimineața zilei de 8 august 2019, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către o femeie din Balomiru de Câmp, comuna Șibot, cu privire la faptul că, în seara zilei de 6 august 2019, fiica sa BARSONY MIOARA ROXANA, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național.

UPDATE IPJ Alba: Minora disparută din comuna Șibot a fost găsită în gara din Simeria. Polițiștii vor verifica dacă, în perioada în care a lipsit de la domiciliu a fost victima vreunei infracțiuni.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Eu 8 august 2019 at 16:24

Felicitari.Când se vrea,se poate!

Melc turbat 8 august 2019 at 17:21

A disparut marti si a dost gasita joi. Unde este viteza fulgerului in toata actiunea asta? A fost gasita la citiva zeci de km de casa nu in franta. Eu zic ca s-au miscat greu burtosii nostri cu pensii speciale, tinind cont ca asta este serviciul lor.

Comentariile sunt oprite