Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune de promovare a produselor RefFlor, la Farmacia „FARMEX” din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1743683_600565220023688_596192588_nFarmacia „FARMEX” din Cugir organizează pe data de 21 mai, începând cu ora 15.30, o acţiune de promovare a produselor RefFlor Copii recomandate în refacerea echilibrului florei intestinale.

RefFlor Copii se foloseşte în asociere cu tratamentul cu antibiotice orale, datorită capacităţii de a reface flora intestinală precum şi după terminarea unui tratament cu antibiotice pentru asigurarea unui tranzit intestinal normal.

Potrivit farmacistului, Bogdan Petric, (farmacia FARMEX), produsul are rol în prevenirea febrei şi diareei, constipaţia determinată de diversificarea alimentaţiei la sugari, o mai bună absorbţie a calciului şi a altor vitamine şi minerale, creşterea imunităţii generale a organismului etc.Copiii din Cugir sunt aşteptaţi miercuri, 21 mai, în faţa farmaciei „FARMEX” de pe strada Alexandru Sahia,(lâng ămagazinul Prichindel) unde prietenii lor Mimi, Dudu şi Bobo îi vor aştepta să-i încânte cu poze, baloane şi alte surprize.

De reamintit că este cea de-a doua acţiune organizată de Farmacia ,,FARMEX’’, după ce în urmă cu două luni, un alt eveniment intitulat ,,Albinuţa Propolis C’’ la Cugir a atras prin aceeaşi formă de promovare, prezenţa a zeci de copii din grădiniţele şi şcolile din oraş. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea