Rămâi conectat

Actualitate

Acțiune de avengură a polițiștilor pe raza județului Alba: amenzi aplicate în valoare de aproape 20.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri 13 martie, între orele 10.00-13.30, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia împreună cu poliţişti ai Biroului de Ordine Publică, ai Serviciului Rutier, precum şi cu agenţi din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia au organizat pe raza municipiului Alba Iulia o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea ilegalităţilor atât privind circulaţia pe drumurile publice cât şi a celor care afectează ordinea publică.

Potrivit IPJ Alba, „cu ocazia acestei acţiuni poliţiştii au depistat 35 de conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice şi 9 persoane care au încălcat normele Legii 61/1991 privind ordinea publică.

Valoare sancţiunilor aplicate de poliţişti este de 7.850 lei.

Tot în cursul zilei de ieri, 13 martie, între orele 06,00-14,00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au organizat cu ocazia târgului de animale şi mărfuri ce a avut loc în comuna Vinţu de Jos, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea criminalităţii şi respectarea legislaţiei rutiere.

Poliţiştii au controlat un număr de 65 de autovehicule iar pentru nereguli constatate, faţă de 36 de conducători auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale şi faţă de 6 persoane care nu a respectat prevederile Legii 12/1990 privind comerţul.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este în valoare de 8.790 lei

Între orele 09.30-13.30, poliţiştii rutieri din Sebeş împreună cu lucrători au Registrului Auto Român Alba, au organizat o acţiune de verificare a stării tehnice a autoturismelor aflate în trafic.

În cele 4 ore de acţiune, poliţiştii au verificat 21 de autovehicule iar pentru nereguli constatate au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.400 de lei, din care 13 pentru defecţiuni constatate la autoturismele verificate.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea