Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune cu efective suplimentare pe DN 67 C, zona barajului Oașa. Opt comercianți sancționați contravențional pentru că nu dețin autorizație pentru a desfășura acte de comerț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune cu efective suplimentare pe DN 67 C, zona barajului Oașa. Opt comercianți sancționați contravențional pentru că nu dețin autorizație pentru a desfășura acte de comerț.

Polițiștii din Sebeș i-au verificat pe comercianții care își desfășoară activitatea în zona Barajului de la Oașa. 8 dintre aceștia au fost sancționați contravențional pentru că nu dețin autorizație pentru a desfășura acte de comerț.

La data de 7 august 2019, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, sprijiniți de polițiști de investigare a criminalității economice, rutieră și de jandarmi, au organizat o acțiune, cu efective suplimentare, pe DN 67 C, fiind vizată, în special, zona barajului Oașa.

În cadrul acțiunii au fost verificați toți comercianții ambulanți din zonă și au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, pentru efectuarea de acte de comerț, fără autorizație.

Alte 17 persoane au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea normelor legale privind regimul de recoltare a ciupercilor și fructelor de pădure.

De asemenea, polițiștii au depistat o autoutilitară care transporta 2,5 metri cubi de material lemnos, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

În total, polițiștii au verificat 34 de autovehicule, au aplicat amenzi în valoare de 53.100 lei, au confiscat 876 kilograme de fructe de pădure și ciuperci precum și cei 2,5 metri cubi de material lemnos transportat ilegal.

Acțiunile de menținere a siguranței publice și creștere a siguranței rutiere în zona Oașa și pe DN 67 C, vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea