Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accidentul mortal de pe DN 74, aparent neprevăzut, a fost, de fapt, anunțat cu două luni în urmă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident rutier pe DN 7401Accidentul mortal de vineri, de pe DN 74, la intrare în Tăuți, în urma căreia o persoană a decedat, după ce un copac a căzut pe mașina pe care o conducea, nu a fost un caz fortuit, tragedia fiind anunțată cu două luni în urmă.

Eugen David, din comuna Meteș, sat Tăuți, a adus la cunoștința opiniei publice, prin intermediul ziarului ”Unirea”, o situație care, spunea dumnealui, este cât se poate de periculoasă și de urgentă în a fi remediată.

Citește și Accident mortal pe DN 74, la intrare în Tăuți: Un bărbat a decedat după ce un arbore a căzut pe mașina pe care o conducea

În fapt, acesta anunța tragedia care, de altfel, s-a și întâmplat. Eugen David a afirmat într-un articol care a apărut în ediția tipărită a ziarului ”Unirea” că la intrarea în satul Tăuți, pe partea dreaptă există o pădure, în a cărei margine, spre șosea, se află o serie de pini, uscați de ceva ani, care au început să se rupă și să cadă pe partea carosabilă, punând în pericol șoferii care tranzitează zona.

Contactat telefonic, în luna iulie, când ziarul ”Unirea” a primit sesizarea, primarul comunei Meteș, Traian Nicolae Ursaleș, a spus: ”Nu am auzit să cadă vreun pin pe șosea, din cunoștința mea pădurea nu ajunge până în marginea acesteia. Primăria Meteș nu este proprietara acestei păduri, administrarea ei fiind delegată Ocolului Silvic Valea Pianului. În tot cazul, voi lua legătura cu ei pentru a le solicita să verifice starea de fapt a lucrurilor și să intervină dacă este necesar pentru îndreptarea situației. Pinii s-au uscat cam peste tot, nu doar la Tăuți, acum câțiva ani, când au fost atinși de o boală ce nu a putut fi contracarată”.

Bărbatul care a decedat în 11 septembrie avea 70 de ani și conducea un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în Cluj, și venea înspre Alba Iulia.

Din păcate, medicii de pe Ambulanță, sosiți de urgență la fața locului, nu au mai putut face nimic să-i salveze viața. Copacul care s-a prăbușit pe autoturism, a luat, după impact, forma unei cruci.

accident rutier pe DN 7401


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea