Rămâi conectat

Actualitate

Accidentul aviatic din Apuseni: Despăgubiri de peste 280.000 de euro pentru decesul studentei Aura Ion achitate la un an şi 4 luni de la tragedie

Ziarul Unirea

Publicat

în

La un an și 4 luni de la accidentul aviatic din Apuseni, firma de asigurări a achitat despăgubirile cuvenite familiei Aurei Ion, studenta de la medicină care a pierit în tragicul eveniment.

Plata despăgubirii prevăzută în poliţa de asigurare s-a făcut imediat după ce toate documentele de succesiune necesare au fost depuse la dosar de către moştenitorii legali ai Aurei Ion, a transmis firma de asigurări într-un comunicat de presă.

Suma pe care familia Aurei ar fi primit-o ar fi de 287.500 de euro. Acum un an, şi familia pilotului Adrian Iovan a primit despăgubiri, în urma decesului acestuia.

Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan au murit pe 20 ianuarie 2014 în urma accidentului produs în munţii Apuseni într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine. Copilotul şi alţi patru medici care se aflau în aparatul de zbor au fost răniţi.

Sursa: anten3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea