Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier soldat cu un rănit grav și cu distrugerea a 4 autovehicule, la Unirea

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident Alba Iulia ambient02Un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane și cu distrugerea a 4 autovehicule, provocat de o șoferiță care a ignorat un indicator rutier dintr-o intersecție, s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza localității Unirea.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că T.O.D., o tânără în vârstă de 20 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului “STOP” şi nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare cu semiremorcă condusă de C.I.D., de 49 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, fiecare a fost proiectat, primul într-un autoturism parcat în afara carosabilului iar cel de-al doilea într-un autoturism care circula din sens opus şi care era condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani din Ocna Mureş.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 16 ani, din Câmpia Turzii, pasageră în autoturismul condus de T.O.D., a suferit leziuni corporale grave, iar un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Sălciua, judeţul Alba, pasager în acelaşi autoturism şi şoferiţa imprudentă, au suferit leziuni corporale uşoare, toţi fiind transportaţi la spitalul Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

„Săptămâna Verde” la CENTRUL CULTURAL „LUCIAN BLAGA” Sebeș, 22-26 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

„Săptămâna Verde” la CENTRUL CULTURAL „LUCIAN BLAGA” Sebeș, 22-26 aprilie 2024 La Sebeș, „Săptămâna Verde” a adus o explozie de activități creative și educative, reunind comunitatea în jurul valorilor de conservare a mediului înconjurător și de promovare a unui stil de viață sustenabil. Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș a fost gazda unor evenimente pline de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea