Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT RUTIER pe DJ 107 D, la ieșire din Unirea: Două persoane au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu autoturismul într-un șanț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE| ACCIDENT RUTIER pe DJ 107 D, la ieșire din Unirea: Două persoane au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu autoturismul într-un șanț

În această dimineața, un autoturism s-a rasturnat în afara părții carosabile pe DJ 107 D, la ieșire din Unirea spre Ocna Mureș.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de IPJ Alba, în urma accidentului, două persoane ar fi suferit leziuni corporale ușoare.

UPDATE, ora 10.30: La data de 22 noiembrie 2022, în jurul orei 08,15, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 D, în direcția Unirea – Ocna Mureș, a pătruns pe contrasens și ulterior s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a părții carosabile.

În urma accidentului, conducătorul auto și o femeie de 47 de ani, din Orăștie, județul Hunedoara, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidențiat faptul că nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea