Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier la Războieni. A intrat cu maşina pe contrasens şi lovit un autoturism care staţiona

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc marţi, 1 mai, în jurul orei 12.00., în localitatea Războieni, din cauza unui şofer care a intrat cu maşina pe contrasens şi lovit un alt autoturism care staţiona pe marginea drumului.

O victimă a necesitat transportarea la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

UPDATE raport IPJ Alba: Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că  M. I., de 69 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia  Războieni – Lunca Mureşului, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune  cu un autoturism staţionat în dreptul unui imobil. În urma accidentului conducătorul auto a fost rănit uşor şi a fost transportat la spitalul din Aiud pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate, faţă de conducătorul auto fiind întocmite şi actele premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea