Accident rutier la Cricău: Un șofer în vârstă de 20 de ani a intrat cu mașina într-un zid. O tânără, pasageră în autoturism, a fost rănită ușor

Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum este cauza unui accident rutier ce a avut loc seara trecută, în localitatea Cricău. O persoană a fost rănită uşor.

La data de 08 august 2018, în jurul orei 22,45, un tânăr de 20 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism pe un drum din comună, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

În urma accidentului, o tânără de 23 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Poliţia reaminteşte conducătorilor auto că viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum reprezintă principalele cauze de producere al accidentelor grave de circulaţie, în ţara noastră.

”Stimaţi conductori auto, pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, poliţiştii vă recomandă adoptarea unei conduite prudente în conducere şi adaptarea, permanentă a vitezei de circulaţie la condiţiile de drum şi trafic!”, transmite reprezentantul IPJ Alba.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...