Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier Între Teiuș și Gârbova – coliziune între două autovehicule, fără victime

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident alcoolemieDouă autovehicule au intrat în coliziune pe DN1, între Teiuș și Gârbova, în noaptea de joi spre vineri, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

La locul accidentului se desfășoară cercetări, motiv pentru care sensul Aiud Teiuș este blocat, traficul efectuându-se, alternativ, pe cealaltă bandă.

Din primele date de la fața locului rezulta ca a fost vorba de o tamponare între un autocamion și un tractor, acesta din urmă fiind lovit din spate deoarece nu era semnalizat corespunzator.

UPDATE:În noaptea de 8/9 august, pe DN 1, în afara localităţii Aiud, în timp ce a condus o autoutilitară în direcţia Alba Iulia – Cluj, Gheorghe B., de 69 ani, din Turda, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de un tractor care avea ataşată o remorcă, condus de I.G., de 36 de ani, din municipiul Aiud, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului tractorul a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu semiremorca unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 51 de ani, din Cluj Napoca. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că remorca ataşată de tractorul implicat în accident nu era semnalizată în mod corespunzător şi nici nu este înmatriculată în circulaţie. Faţă de Gheorghe B., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea