Rămâi conectat

Curier Județean

ACCIDENT rutier în Mihalț: Un tânăr fără permis s-a ales cu dosar penal, după ce a intrat cu mașina neînmatriculată într-un stâlp și a fugit de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Mihalț este cercetat de polițiști după ce ar fi condus un autoturism neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere. Acesta a provocat un accident care s-a soldat cu pagube materiale.

La data de 27 aprilie 2020, polițiștii Secției 5 Politie Rurală Blaj l-au identificat pe un tânăr de 25 de ani, din Mihalț ca persoană bănuită de provocarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Se pare că, la data de 26 aprilie 2020, în jurul orei 23.30, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Mihalț, tânărul ar fi pierdut controlul asupra acestuia și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. După comiterea accidentului, tânărul a părăsit locul producerii acestuia, fără să anunțe incidentul.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

De asemenea, tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor privind restricțiile de circulație, în condițiile stării de urgență.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Incendiu

Unirea Ziarul

Publicat

în

Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe autostrada A10, km 53, sens Turda Aiud. Forțe alocate: 1 ASAS și 1 EPA. ISU Alba Secțiune Știri sub articolul principal Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI Ultimele știri publicate în Ziarul Unirea IncendiuRomânii înregistraţi pe platformele de criptoactive […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea