Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT RUTIER în Alba Iulia: Coliziune între o autoutilitară și un autoturism. Un șofer a ajuns la spital

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| ACCIDENT RUTIER în Alba Iulia: Un autoturism și o camionetă s-au izbit. Unul dintre șoferi a avut nevoie de îngrijiri medicale

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs în zona Prestige din municipiul Alba Iulia.

În accident sunt implicate un autoturism și o camionetă. Fără persoane încarcerate.

La momentul de fața, soferul autoturismului este asistat medical de către echipajul SMURD prezent la locul accidentului.

UPDATE IPJ: La data de 20 martie 2023, în jurul orei 20.10, la intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu Gheorghe Șincai din Alba Iulia, un bărbat de 31 de ani, din comuna Tarlungeni, județul Brașov, în timp ce conducea o autoutilitară, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital. Conducătorii ambelor autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

USR Alba Iulia anunță candidatul la Primăria Alba Iulia pentru alegerile din iunie 2024 În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a desemnat candidatul USR pentru funcția de primar al Municipiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea