Rămâi conectat

Curier Județean

Accident pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Traficul a fost blocat mai bine de o oră după ce două autotrenuri s-au ciocnit

Ziarul Unirea

Publicat

în

accident-rutierTraficul a fost blocat mai bine de o oră, vineri dimineața, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia după ce două autotrenuri s-au ciocnit.

”Din cauza unei tamponări între două autotrenuri traficul este blocat pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7.00 și nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Accidentul s-a produs după ce șoferul unui TIR nu a păstrat viteza la condițiile de drum, a frânat, iar apoi a derapat și a ajuns de-a latul șoselei, blocând circulația și din sensul opus. În acest timp, din față venea un alt TIR, care nu a mai putut evita coliziunea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea