Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT pe pârtia Vârtop: Un băiat de 16 ani, RĂNIT în urma unei coborâri cu un snowboard

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident s-a petrecut la Vârtop, unde un adolescent în vârstă de 16 ani, din oraşul bihorean Nucet, a ajuns sâmbătă seară la Spitalul Judeţean din Oradea.

Potrivit şefului Serviciului Salvamont-Salvaspeo Bihor, Pinter Istvan, tânărul staţiona la baza pârtiei negre, când a fost lovit de un prieten de-al său, care era în coborâre cu un snowboard. Lovitura dintre cei doi a fost puternică.

„Victima este suspectă de fractură cervicală. Îşi mişca membrele, dar avea dureri foarte mari”, a declarat Pinter, sâmbătă seară, pentru BIHOREANUL.

Salvamontiştii l-au preluat pe băiat de pe pârtie şi l-au dus la baza lor din apropiere, de unde apoi adolescentul a fost urcat într-un elicopter SMURD, anume chemat de la Jibou pentru această misiune de salvare.

„Bărbatul a fost stabilizat, preluat de elicopter și transportat de urgență la o unitate spitalicească din municipiul Oradea”, a transmis şi Inspectoratul General de Aviaţie al MAI.

Sursa: ebihoreanul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea