Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO | Accident MORTAL pe DN 75, la Muncelu: Două femei, de 87 de ani și 90 de ani, au DECEDAT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL pe DN 75, la Muncelu: Două femei, de 87 de ani și 90 de ani, au DECEDAT

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN 75. Două persoane ar fi încarcerate după ce un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, la Muncelu.

Citește și: FOTO | Accident MORTAL pe autostrada A1: Un tânăr de 22 de ani DECEDAT după ce a intrat cu mașina într-un camion parcat, pe sensul Sibiu-Sebeș

 

Sectia de pompieri Cimpeni intervine cu două autospeciale și o ambulanță SAJ pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier pe DN 75 pe raza localității Muncelu.

YouTube video

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un autoturism rasturnat în afara carosabilului, posibil 2 persoane încarcerate.

UPDATE: Persoanele au fost evacuate din autoturism de către pompierii militari și predate echipajelor medicale. Persoanele nu prezintă semne vitale. S-au început manevrele de resuscitare.

La intervenție se deplaseaza și elicopterul SMURD Tg. Mureș.

UPDATE 2: Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 72 de ani, și o femeie, în vârstă de 67 de ani, ar fi suferit leziuni ușoare. Celelalte două victime, două femei, în vârstă de 87 de ani, respectiv 90 de ani, din județul Mureș, au decedat.

UPDATE IPJ: La data de 22 iunie 2024, în jurul orei 11.20, polițiștii din Baia de Arieș au intervenit pe DN 75, pe raza localității Muncelu, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 72 de ani, din localitatea Gornești, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Conducătorul auto și pasagera din dreapta, o femeie de 67 de ani, din localitatea Gornești, județul Mureș, au suferit leziuni ușoare.

Persoanele aflate pe bancheta din spate, două femei, în vârstă de 90 de ani, din orașul Simeria, județul Hunedoara, respectiv 86 de ani, din municipiul Târgu-Mureș, județul Mureș, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192, alin. 1 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Mircea Goia este noul director general interimar al CUPRUMIN Abrud. Este un profesionist în domeniu cu o carieră lungă în companie

Bera Larisa

Publicat

în

Mircea Goia este noul director general interimar al CUPRUMIN Abrud. Este un profesionist în domeniu cu o carieră lungă în companie Mircea Goia este noul director general interimar al CUPRUMIN Abrud, în urma deciziei de astăzi, 27 iunie, a Consiliului de Administrație al companiei. Este un profesionist în domeniu cu o carieră de 30 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea