Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident pe DJ 107 M între Vălișoara și Colțești. O mașină în care se aflau o femeie si un copil de 3 ani s-a răsturnat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut joi, 28 februarie, în jurul orei 13.20 pe DJ 107 M între localitățile Vălișoara și Colțești. O femeie în vârstă de 45-50 de ani, a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului marca Peugeot, care s-a răsturnat în afara șoselei. Cauza producerii accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Specialiștii SMURD intervin pentru eliberarea piciorului femeii, blocat în caroseria deformată din cauza impactului. Victima se află în stare de conștiență, medicii unei ambulanțe acordându-i primul ajutor la fața locului. Potrivit IPJ Alba, în autoturism se mai afla la momentul accidentului un pasager, respectiv o fată în vârstă de 3 ani, a cărei stare de sănătate este bună.

Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de mers.

UPDATE raport IPJ Alba: V.S., de 62 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra acestuia, a părăsit partea carosabilă după care s-a răsturnat.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare iar o femeie de 55 de ani, pasageră în autoturism a suferit o fractură la nivelul piciorului stâng şi a rămas internată în spitalul din Aiud.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea