Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT MORTAL pe DJ 687A: Un copil de 13 ani A MURIT după ce s-a izbit, cu mașina de lux pe care o conducea, într-un copac

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
ACCIDENT MORTAL pe DJ 687A: Un copil de 13 ani A MURIT după ce s-a izbit, cu mașina de lux pe care o conducea, într-un copac
Un accident rutier mortal s-a petrecut, duminică, la intrarea în municipiul Hunedoara, dinspre Călan. Un adolescent în vârstă de 13 ani, de etnie romă, a condus un autoturism Mercedes ML cu volan pe partea dreaptă, cu numere de Irlanda, şi a intrat în viteză cu el într-un copac.
Copilul a fost proiectat în afara părţii maşinii, iar rănile i-au fost fatale. „Au fost efectuate manevre de resuscitare mai bine de o oră”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Tragedia s-a petrecut pe strada Serei, din Hunedoara, în zona cartierului palatelor cu turnuleţe. Şoferul de 13 ani era singur în autoturism.

Pe Drumul Jufeţean 687A, la intrare în municipiul Hunedoara, conducătorul unui autoturism înmatriculat în Anglia, minor, de 13 ani, de etnie rromă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un copac. Evenimentul s-a soldat cu decesul şoferului, arată primele informaţii ale autorităţilor de la faţa locului, confirmate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. „Duminică, în jurul orei 12.00, pe DJ 687A, la intrarea în Hunedoara dinspre Prislop, la intersecţia cu str. Serei, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui minor.

Autoturismul a lovit un copac de pe marginea drumului (posibil neadaptate viteză – soferul era singur în auto). Cel aflat la volan era un minor de 13 ani ( autoturismul, înmatriculat în Anglia, cu volan pe partea dreaptă, aparţinea tatălui minorul)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

sursa: adevarul.ro

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea