Rămâi conectat

Curier Județean

Accident Mortal pe DJ 107, la ieșirea din Jidvei înspre Tîrnăveni. O fetiță de 7 ani a decedat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident rutier între un autocamion și o mașină, în urma căruia două persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale unui  autoturism, s-a petrecut în această dimineață în jurul orei 8.00, pe pe DJ 107, la ieșirea din Jidvei înspre Tîrnăveni.

Potrivit IPJ Alba este posibil ca una dintre cele 2 victime să fie decedată. La fața locului acționează un echipaj de descarcerare SMURD.

Cu circa o oră ma devreme traficul rutier pe DN 14B, la intrarea în Blaj dinspre Tîrnăveni, a fost închis din cauza unui TIR încărcat cu azotat de amoniu care a intrat în șanț. Aici nu au fost victime. Se acționează în vederea degajării drumului și reluării traficului în condiții de siguranță, circulația fiind deocamdată deviată pe străzile adiacente .

UPDATE: Din primele verificări ale polițiștilor s-a stabilit, că în timp ce conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Alba, șoferul a pierdut controlul volanului, a derapat și într-o curbă a intrat pe contrasens lovind frontal un autocamion.

În autoturism se mai afla o femeie și fetița acesteia, în vârstă de 7 ani, care în urma impactului violent a decedat. Mama acesteia a fost trasportată în stare gravă la spital.

UPDATE raort IPJ Alba: Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată  cu privire la faptul că pe DJ 107, între localităţile Căpâlna de Jos şi Sântămărie, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, care a constatat faptul că D.C.M., o femeie de 30 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cetatea de Baltă – Jidvei, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune laterală cu un autocamion condus de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Hunedoara.

În urma accidentului o minoră în vârstă de 7 ani, fiica conducătoarei auto,  pasageră pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului, a decedat la locul producerii accidentului iar D.C.M. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportată la spitalul din Blaj.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea