Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ACCIDENT MORTAL pe Autostrada Vestului: Un bărbat a murit, iar două fetițe au fost grav rănite, după ce mașina în care se aflau a părăsit carosabilul și s-a răsturnat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
ACCIDENT MORTAL pe Autostrada Vestului: Un bărbat a murit, iar două fetițe au fost grav rănite, după ce mașina în care se aflau a părăsit carosabilul și s-a răsturnat

Accident mortal pe Autostrada Vestului. Un bărbat a decedat şi trei persoane, dintre care doi minori, au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat, sâmbătă, imediat după una dintre ieșirile de pe Autostrada Vestului, în apropiere de Pișchia.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în urma accidentului au rezultat patru victime, doi adulţi şi doi minori.

“Un bărbat şi un copil au rămas încarceraţi. S-au efectuat manevrele de descarcerare şi au fost predate victimele echipajelor medicale sosite la faţa locului, din păcate, bărbatul a fost declarat decedat. Celelalte trei persoane, un adult şi doi minori, sunt transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a afirmat Megherea, potrivit Agerpres.

Potrivit Poliţiei Timiş, bărbatul decedat este şoferul în vârstă de 61 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod. În autoturism se mai aflau o femeie şi două fetiţe de 6 şi 9 ani, toţi fiind rude.

″În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, precizează Poliţia Timiş.

La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, 17 pompieri şi un elicopter SMURD.

sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea