Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Accident mortal la Vadu Moţilor. O femeie a fost spulberată în timp ce traversa strada neregulamentar

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident mortal a avut loc în localitatea Vadu Moţilor, luni în jurul orei 15.30. O femeie în vârstă de 65 de ani a fost spulberată de un autoturism, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la întrare în localitatea Vadu Moților dinspre Cîmpeni. Din primele cercetări, victima se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis moment în care a fost acroșată  de un autoturism care circula regulamentar.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 15.10.2012, ora 15.33, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției orașului Cîmpeni au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Vadu Moţilor, județul Alba, a avut loc un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că Maria D. de 65 de ani, din localitatea Vadu Moților, județul Alba, în timp ce s-a angajat în fugă, în traversarea Drumului Națuinal 75, la Km 71+500 m, prin loc nepermis și fără să se asigure, cu intenţia de a intra în curtea locuinţei și a fost surprinsă și accidentată de autoturismul condus, pe direcţia de mers Cîmpeni – Vadu Moţilor, de către Valentin V.P. de 24 de ani din localitatea Horea, județul Alba.

În urma accidentului Maria D. a decedat.

foto arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea