Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Accident mortal la Vadu Moţilor. O femeie a fost spulberată în timp ce traversa strada neregulamentar

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident mortal a avut loc în localitatea Vadu Moţilor, luni în jurul orei 15.30. O femeie în vârstă de 65 de ani a fost spulberată de un autoturism, în timp ce traversa strada neregulamentar.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut la întrare în localitatea Vadu Moților dinspre Cîmpeni. Din primele cercetări, victima se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis moment în care a fost acroșată  de un autoturism care circula regulamentar.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 15.10.2012, ora 15.33, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției orașului Cîmpeni au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Vadu Moţilor, județul Alba, a avut loc un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că Maria D. de 65 de ani, din localitatea Vadu Moților, județul Alba, în timp ce s-a angajat în fugă, în traversarea Drumului Națuinal 75, la Km 71+500 m, prin loc nepermis și fără să se asigure, cu intenţia de a intra în curtea locuinţei și a fost surprinsă și accidentată de autoturismul condus, pe direcţia de mers Cîmpeni – Vadu Moţilor, de către Valentin V.P. de 24 de ani din localitatea Horea, județul Alba.

În urma accidentului Maria D. a decedat.

foto arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea