Rămâi conectat

Curier Județean

Accident mortal în zona comunei Noșlac. Un bărbat a fost strivit de lemnele pe care le transporta cu căruța de la pădure

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

masina politie noapteaUn bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Noșlac a fost găsit decedat duminică seară pe un câmp din apropierea comunei.

Acesta a fost strivit de mai multe lemne pe care  tocmai le luase de la pădure și pe care le transporta cu o căruță trasă de cal.

Bărbatul pecase la pădure după lemne pe zi. După mai multe ore calul s-a întors acasă singur și cu căruța goală. Un vecin care a văzut calul fără stăpân a sunat la 112. Victima a fost găsită la scurt timp de polițiști și locanici, sub o grămadă de lemne, pe un câmp din apropiere.

Corpul bărbatului va fi transportat la serviciul de medicină legală în vederea efectuării necropsiei și  stabilirii exacte a cauzei morții. Polițiștii au început cercetările pentru a stabili condițiile în care s-a petrecut accidentul.

UPDATE:În seara zilei de 08.12.2013, ora 19,27, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie  Rurală Ocna  Mureş au fost sesizaţi cu privire la faptul că în locul numit ,,Sub Vii’’de pe raza comunei Noşlac, a fost găsita o persoană decedată. Din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a rezultat că N.I., de 50 de ani, din comuna Noşlac, în timp ce se deplasa spre domiciliu cu o căruţă încărcată cu lemne, s-a răsturnat şi a fost prins sub încărcătura de lemne. Cercetările sunt continuate”, a comunicat reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea