Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident la ieșire la Zlatna: O mașină, aflată în depășire, s-a izbit de alta care a virat la stânga

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă seara, în orașul Zlatna. O mașină, înscrisă în depășire, a intrat în alta care circula pe aceeași direcție și a virat la stânga, fără să se asigure din spate.

Accidentul s-a produs pe DN 74, la ieșire din orașul Zlatna, spre Abrud.

Din primele date, un autoturism a intrat în depășirea altor trei care circulau în fața sa, iar una dintre ele, fără să se asigure din spate, a efectuat virajul la stângă. În aceste circumstanțe a intrat în coliziune cu cea aflată în depășirea sa.

La fața locului au ajuns echipaje medicale, însă nicio persoană nu a fost rănită grav.

Traficul a fost puțin timp afectat din cauza accidentului rutier.

UPDATE: ”La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 16.10, un bărbat de 49 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza localității Zlatna, în direcția Zlatna – Abrud, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers spre stânga şi a intrata în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, ce era angajat în depăşire. În urma accidentului, un minor de 17 ani, pasager în primul autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea