Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident la Cugir: A acroșat cu excavatorul o mașină parcată și l-a rănit pe șofer

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 23 august, ora 12.00, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Horea din oraș, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a constatat că O.O.A., de 27 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un excavator, a acroşat portiera deschisă a unui autoturism şi l-a rănit pe conducătorul auto care în acel moment intenţiona să urce în maşină.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Cugir, a suferit o contuzie toracică şi un traumatism la nivelul braţului stâng şi a fost transportat la spitalul din Cugir pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea