Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE: Trei fraţi au decedat într-un accident pe DN1 la Mirăslău. Un autocar a intrat într-un autoturism.

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Update: Cei trei pasageri decedaţi în maşina Opel sunt fraţi şi locuiesc în Alba Iulia. Numele lor de familie este Horincaş. La volanul maşinii s-a aflat Timotei Horincaş de 26 de ani, în timp ce fratele său H.I.T. de 17 ani şi sora lor H.G.S. de 24 de ani erau pasageri în autoturism. Pentru scoaterea cadavrelor din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Din primele cercetări, potrivit poliţiştilor care s-au deplasat de urgenţă la locul accidentului  reiese că şoferul autoturismului Opel care circula dinspre Cluj spre Aiud s-a angajat în depăşirea unui TIR, a derapat şi a intrat în coliziune cu un autocar Dacos plin cu pasageri. Autoturismul este înmatriculat în judeţul Alba şi are numărul de înmatriculare AB 85  HIT. Autocarul are numărul de înmatriculare VL 06 KKK. Nici unul din pasagerii autocarului nu au fost răniţi în urma accidentului.

Traficul rutier a fost restricţionat pe un singur sens de mers

Un accident mortal a avut loc în această seară în jurul orei 19.30 pe DN1, pe raza localităţii Mirăslău unde un autocar a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel. Trei pasageri care se aflau în autoturism au decedat.

Pompierii din Aiud au intervenit la locul accidentului pentru stingerea incendiului izbucnit în urma coliziunii dintre cele două autovehicule. (B.P.)

Vom reveni cu amănunte.

Foto: Timotei Horincaş

SURSA foto:  facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea