Absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, admis PRIMUL la specializarea ”Controlor trafic aerian” din cadrul Academiei din Brașov: ”Aici pot spune că visul meu a prins aripi”
Absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, admis PRIMUL la specializarea ”Controlor trafic aerian” din cadrul Academiei din Brașov: ”Aici pot spune că visul meu a prins aripi”
Reușita de a fi admis pe prima poziție din clasament la specializarea Controlor trafic aerian de la Academia Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă” din Brașov nu a fost una uşoară, afirmă absolventul Radu Bălăşoiu. Pentru că succesul nu vine imediat şi cu siguranţă nu este uşor de obţinut, Radu s-a pregătit intens, cu perseverenţă şi multă dedicare, iar acum culege recompensele. Absolventul nostru afirmă că, pe lângă munca intensă şi ambiţia, educaţia părinţilor, cunoştinţele şi experienţele dobândite pe parcursul colegiului militar, sunt cele care l-au ajutat să devină cea mai bună versiune a lui.
La finalul unei călătorii care pune punct vieţii de licean şi dă startul unei noi aventuri, studenţia, Radu trăieşte bucuria reuşitei unui început perfect pentru viitoarea carieră militară. Un vis care a prins aripi în colegiul militar şi l-a motivat şi care este pe cale să se împlinească.
„În urmă cu patru ani am intrat pentru prima dată pe porțile Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia, bagajul fiind reprezentat de educația primită de la părinţi și de idealul arzător de a deveni cea mai bună versiune a mea. Aici pot spune că visul meu a prins aripi, drumul spre o carieră militară începând să se materializeze pe parcursul perioadei liceului.
Calea spre reușita de a fi primul admis la specializarea Controlor trafic aerian de la Academia Fortelor Aeriene ,,Henri Coandă” din Brașov nu a fost una ușoară, fiind necesară multă ambiție, perseverență, dedicare şi ore de studiu intens, dar toate acestea au meritat pe deplin. Sunt foarte recunoscător tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea mea ca individ, în special părinților, cadrelor militare ale colegiului, profesorilor și colegilor mei, persoane care mi-au oferit sprijin necondiţionat şi care și-au arătat disponibilitatea ori de câte ori am avut nevoie.
Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” este cu siguranță un loc ce va rămâne special în sufletul meu, un cadru propice atât dezvoltării personale, cât și al dezvoltării de legături foarte strânse între camarazi. Sunt mândru că am absolvit această instituție de învățământ și sunt nerăbdător să îmbrătișez noua serie de provocări pline de satisfacții și împliniri”, a mărturisit absolventul Radu Bălăşoiu.
”Te felicităm, Radu, pentru această reuşită şi îţi dorim mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții colegiului militar din Alba Iulia.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
35 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, la Alba Iulia: PROGRAMUL evenimentelor organizate sâmbătă, 21 decembrie
35 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, la Alba Iulia: PROGRAMUL evenimentelor organizate sâmbătă, 21 decembrie Oficialităţile locale, în colaborare cu asociaţiile de revoluţionari, vor organiza sâmbătă, 21 decembrie, un eveniment comemorativ dedicat împlinirii a 35 de ani de la izbucnirea Revoluției din Decembrie 1989, care prin jertfă de sânge a dus la […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Curier Județeanacum 8 ore
Mesaje de Crăciun 2024 în limba italiană, traduse în limba română. Cântece tradiționale de Crăciun în limba italiana
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum 13 ore
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi
-
Actualitateacum 23 de minute
De ce se taie porcul pe 20 decembrie, de IGNAT. Tradiții și obiceiuri