Rămâi conectat

Actualitate

Abia instalat la Casa Albă, Donald Trump ia măsuri împotriva homosexualilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

donald trumpNici nu a ajuns bine la Casa Albă şi Donald Trump pare că vrea să-şi îndeplinească toate promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală. Prima decizie dură luată de cel de-al 45-lea preşedinte american a fost scoaterea de pe site-ul oficial al Casei Albe a paginii dedicate LGTB.

Au fost excluse de asemenea şi paginile legate de personalul administraţiei Obama şi de politicile iniţiate de fostul preşedinte. Pagina dedicată minorităţilor sexuale se număra printre acestea. De asemenea, Donald Trump poate începe să posteze mesaje pe Twitter sub pseudonimul Potus (acronimul de la President of the United States), contului oficial al Casei Albe schimbându-i-se utilizatorul.

Modificarea site-ului Casei Albe este însă reprezentativă pentru diferenţele dintre actualul şi fostul preşedinte al SUA, notează publicaţia citată. Iar pentru susţinătorii politicilor împotriva încălzirii globale această schimbare reprezintă primul semn concret că Trump rămâne, la fel ca şi în campania electorală, sceptic cu privire la realitatea schimbărilor climatice provocate de activitatea umană şi, în acelaşi timp, hotărât să blocheze politicile menite să stopeze acest proces, conform Agerpres.

Unii oameni de ştiinţă americani se tem că noul preşedinte al SUA nu se va opri doar la ştergerea menţiunilor legate de schimbările climatice de pe site-ul Casei Albe ci ar putea decide şi ştergerea datelor legate de acest proces de pe toate serverele federale. Guvernul SUA dispune de cea mai importantă bază de date cu privire la încălzirea globală din lume, iar oamenii de ştiinţă se tem că aceste date vor fi şterse în timpul administraţiei Trump.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea