A lovit o femeie din Baia de Arieș, care locuia în același bloc cu concubina sa: Bărbat din Mureș cercetat de polițiști pentru lovire sau alte violențe

Și-a agresat fosta iubită, după ce i-a lovit ușa cu o bâtă. Un bărbat de 31 din județul Mureș cercetat de polițiști pentru lovire sau alte violențe

Polițiștii din Baia de Arieș l-au identificat pe un bărbat din județul Mureș ca persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Acesta ar fi agresat o femeie din oraș.

ELIT

La data 11 iunie 2020, polițiștii din Baia de Arieș l-au identificat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Vânători, județul Mureș, ca persoană bănuită de comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că la data de 25 mai 2020, pe fondul consumului de alcool, ar fi pătruns în scara unui bloc din Baia de Arieș, unde locuiește concubina sa, și ar lovit cu o bâtă o ușă de apartament, iar în momentul în care proprietara, o femeie de 32 de ani, a deschis ușa, ar fi lovit-o în zona unui picior.

Față de bărbat cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...