Rămâi conectat

Ştirea zilei

A început testarea masivă: Numărul testelor pentru COVID-19 aproape s-a dublat în 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început testarea masivă, iar Grupul de Comunicare Strategică explică de ce numărul testelor efectuate aproape s-a dublat în ultimele 24 de ore. GCS anunţă că a fost crescut numărul testelor realizate şi procesul va fi accelerat în continuare.

„Creșterea numărului de teste realizate comunicate vineri 20 martie a.c., la 8.284 de la 4.973 comunicate joi, 19 martie a.c., este determinată de mai mulți factori:

•Schimbarea metodologiei de raportare în sensul menționării numărului total de teste realizate, chiar dacă anumite persoane au realizat mai mult de un singur test pentru noul coronavirus (COVID-19)

• Raportarea actualizată a numărului de teste realizate în ultimele zile în teritoriu, având în vedere volumul de muncă la nivelul personalului de specialitate.

• Creșterea numărului de teste realizate la nivelul centrelor care beneficiază de aparatura necesară.

Reiterăm faptul că autoritățile au în vedere creșterea capacității de testare pentru noul coronavirus (COVID-19), prin instruirea personalului necesar și achiziționarea de noi aparate Real Time PCR”, transmite GCS.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea