Rămâi conectat

Actualitate

A început programul ”Litoralul pentru toți”: Cazarea, de trei ori mai ieftină față de vârful sezonului. De la ce prețuri pornesc pachetele

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a dat startul programului „Litoralul pentru toţi”, iar cazarea este de trei ori mai ieftină faţă de vârful de sezon. Pachetele pornesc de la 199 de lei de persoană pentru 6 nopţi.

A început deja nebunia în agenţiile de turism, dar şi în unităţile de cazare de pe litoral. Sunt oferte de nerefuzat pentru turiştii care vor să vină la mare în extrasezon.

Ștefan Tudose, reprezentantul unei agenţii de turism: Anul acesta oferta Litoralul pentru debutează cu un preţ de 65 de lei pe cameră pe noapte la un hotel de două stele din Eforie Nord. Preţurile vor varia începând de la 69 de lei, la un hotel de trei stele tot în Eforie Nord.

Camere la prețuri extrem de accesibile se gasesc și în stațiunea de lux Mamaia acolo unde, la un hotel de 3 stele, turiștii plătesc pentru o cameră dublă 80 de lei pe noapte.

Dumitru Ivănescu, hotelier: De astăzi începe o nouă ofertă foarte avantajoasă respectiv 260 de lei sejurul de 6 nopţi, asta înseamnă cam 40 de lei de persoană patul pe zi.

Luiza Nicolae, jurnalist Digi24: Această cameră costă 250 de lei pe nopate în plin sezon. Acum, în programul „Litoralul pentru toți”, turiștii plătesc doar 80 de lei.

Sunt oferte și la hotelurile de 4 stele, cu regim de ultra all inclusive. Un sejur de 6 nopți costă aici 460 de lei pentru 6 nopți.

Reprezentanții unităților de cazare vor sa atragă cât mai mulți turiști. Gradul de rezervare pentru lunile mai și iunie este de aproximativ 40 la sută.

În program, sunt înscrise 26 de hoteluri, din Mamaia, Eforie, Neptun, Olimp, Venus, Jupiter şi Saturn. Ofertele sunt valabile până pe 20 iunie.

Sursa Digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea