// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

A început programul ”Litoralul pentru toți”: Cazarea, de trei ori mai ieftină față de vârful sezonului. De la ce prețuri pornesc pachetele

S-a dat startul programului „Litoralul pentru toţi”, iar cazarea este de trei ori mai ieftină faţă de vârful de sezon. Pachetele pornesc de la 199 de lei de persoană pentru 6 nopţi.

A început deja nebunia în agenţiile de turism, dar şi în unităţile de cazare de pe litoral. Sunt oferte de nerefuzat pentru turiştii care vor să vină la mare în extrasezon.

Ștefan Tudose, reprezentantul unei agenţii de turism: Anul acesta oferta Litoralul pentru debutează cu un preţ de 65 de lei pe cameră pe noapte la un hotel de două stele din Eforie Nord. Preţurile vor varia începând de la 69 de lei, la un hotel de trei stele tot în Eforie Nord.

Camere la prețuri extrem de accesibile se gasesc și în stațiunea de lux Mamaia acolo unde, la un hotel de 3 stele, turiștii plătesc pentru o cameră dublă 80 de lei pe noapte.

Dumitru Ivănescu, hotelier: De astăzi începe o nouă ofertă foarte avantajoasă respectiv 260 de lei sejurul de 6 nopţi, asta înseamnă cam 40 de lei de persoană patul pe zi.

Luiza Nicolae, jurnalist Digi24: Această cameră costă 250 de lei pe nopate în plin sezon. Acum, în programul „Litoralul pentru toți”, turiștii plătesc doar 80 de lei.

Sunt oferte și la hotelurile de 4 stele, cu regim de ultra all inclusive. Un sejur de 6 nopți costă aici 460 de lei pentru 6 nopți.

Reprezentanții unităților de cazare vor sa atragă cât mai mulți turiști. Gradul de rezervare pentru lunile mai și iunie este de aproximativ 40 la sută.

În program, sunt înscrise 26 de hoteluri, din Mamaia, Eforie, Neptun, Olimp, Venus, Jupiter şi Saturn. Ofertele sunt valabile până pe 20 iunie.

Sursa Digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419