Rămâi conectat

Actualitate

A fost stabilită componența Biroului Electoral Județean Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Astăzi au fost desemnaţi prin tragere la sorţi cei trei judecători care vor gestiona desfăşurarea alegerilor în judeţul Alba.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de judecător Cornelia Mureşan, preşedintele Tribunalului Alba, asistată de Bişboacă Alexandrina – prim-grefier. Din partea Instituţiei Prefectului – judeţul Alba a participat Vasile Bumbu – şef serviciu. La şedinţa publică a participat avocat Mândroc Augustin Emil iar din partea partidelor politice nu a niciun reprezentant.

Desemnarea a fost efectuată din lista cu judecătorii în exerciţiu ai Tribunalului Alba întocmită de preşedintele Tribunalului Alba.

În urma tragerii la sorţi Biroul Electoral Central Județean va fi format din: judecător PASCARU PAG ELENA LUCIA, judecător ŢÂMPEA TEODORA MARIA și judecător DAMIAN LIVIA.

În termen de 24 de ore urmează să fie ales prin vot secret dintre cei trei, preşedintele Biroului Electoral Judeţean şi locţiitorul său.

În această perioadă, cei care doresc să fie preşedinţi sau locţiitori ai acestora în birourile electorale ale secţiilor de votare îşi pot depune solicitările la sediul Prefecturii Alba. Înscrierile se fac până în 12 octombrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea