A amenințat cu o bâtă și prin vorbe la acte de violență un polițist. Cât timp va sta după gratii bărbatul de 30 de ani, din Cugir

Un bărbat de 30 de ani din Cugir a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

M. Sorin Adrian a fost trimis în judecată după ce a ultragiat şi ameninţat un poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Dosarul a fost trimis la instanţă în septembrie 2016 şi a fost finalizat după aproape 4 ani, în 10 iunie 2020, la Curtea de Apel Alba Iulia.

ELIT

În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că, inculpatul, în data de 1 iunie 2015, prin viu grai, dar şi cu o bâtă, a ameninţat, cu acte de violenţă, pe persoana vătămată S. F. N., agent şef de poliţie în cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, care era în exerciţiul atribuţiilor de serviciu.

Bărbatul este recidivist, fiind liberat condiţionat în 2016 din executarea unei pedepse de 8 ani pronunţată în 2012 la Judecătoria Deva.

Mihail David - 2020

Prin urmare, la sentinţa finală a fost adăugată şi perioada rămasă de executat. În final, inculpatul a primit 1 an şi 8 luni de închisoare, plus 576 de zile din pedeapsa anterioară, în regim de detenţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...