Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

A amenințat cu o bâtă și prin vorbe la acte de violență un polițist. Cât timp va sta după gratii bărbatul de 30 de ani, din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 30 de ani din Cugir a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

M. Sorin Adrian a fost trimis în judecată după ce a ultragiat şi ameninţat un poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Dosarul a fost trimis la instanţă în septembrie 2016 şi a fost finalizat după aproape 4 ani, în 10 iunie 2020, la Curtea de Apel Alba Iulia.

În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că, inculpatul, în data de 1 iunie 2015, prin viu grai, dar şi cu o bâtă, a ameninţat, cu acte de violenţă, pe persoana vătămată S. F. N., agent şef de poliţie în cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, care era în exerciţiul atribuţiilor de serviciu.

Bărbatul este recidivist, fiind liberat condiţionat în 2016 din executarea unei pedepse de 8 ani pronunţată în 2012 la Judecătoria Deva.

Prin urmare, la sentinţa finală a fost adăugată şi perioada rămasă de executat. În final, inculpatul a primit 1 an şi 8 luni de închisoare, plus 576 de zile din pedeapsa anterioară, în regim de detenţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea