Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO | Valea Oltului se deschide în această seară, cu două zile mai devreme decât termenul stabilit. Ce a declarat Ministrul Transporturilor

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Valea Oltului se deschide în această seară, cu două zile mai devreme decât termenul stabilit. Ce a declarat Ministrul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat miercuri că Valea Oltului va fi redeschisă pentru traficul rutier în această seară, cu două zile mai devreme decât termenul inițial stabilit. Închiderea drumului a avut loc în ultima lună pentru lucrări esențiale în cadrul proiectului de construcție a autostrăzii Sibiu – Pitești.

Citește și: Circulația rutieră pe Valea Oltului va fi reluată începând cu 9 august: Ce spune Ministrul Transporturilor

„Am primit de dimineaţă înştiinţare din partea companiei turce că termenul de 9 august, adică peste două zile, când trebuia să fie dată în circulaţie Valea Oltului, redeschisă pe perioada zilei, se devansează. Lucrările s-au terminat şi din această seară, de la ora 20:00, va fi dată în circulaţie, cu două zile mai repede. Au terminat toate lucrările”, a anunţat Sorin Grindeanu, miercuri după-amiază, în timpul unei vizite în judeţul Buzău, pe şantierul autostrăzii.

Ministrul Transporturilor a mulţumit Guvernului pentru sprijinul pe care i l-a acordat în luarea unei astfel de decizii.

„Ţin să mulţumesc, în primul rând, suportului avut de la Guvern, pentru că dacă nu aveam suportul primului ministru era foarte greu să fac faţă la tot felul de deştepţi care în această perioadă încercau să ne explice cum se pot face altcumva lucrurile. Având suportul primului ministru şi al specialiştilor, am mers mai departe”, a adăugat Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a mulțumit atât românilor, cât și firmei care lucrează pe Valea Oltului, declarându-se „mulțumit de modul în care au lucrat”.

Reamintim faptul că, Valea Oltului s-a închis pe 8 iulie pentru lucrări de defrișare necesare pregătirii terenului pentru autostrada Sibiu- Pitești. Traficul rutier a fost restricționat între orele 06:00 și 20:00, cu excepția vehiculelor de urgență, care beneficiau de escortă. De asemenea, riveranii aveau două intervale speciale pentru a-și desfășura activitățile zilnice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024, sesiunea de toamnă: Peste 450 de absolvenți de liceu din județul Alba, așteptați la examenul național din august

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024, sesiunea de toamnă: Peste 450 de absolvenți de liceu din județul Alba, așteptați la examenul național din august Peste 450 de absolvenți de liceu din județul Alba sunt așteptați la examenul național de Bacalaureat, sesiunea august 2024. Examenul național de Bacalaureat, sesiunea august 2024, începe joi, 8 august, cu Evaluarea competențelor lingvistice de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea