Rămâi conectat

Politică Administrație

Potor e cu ochii pe Simedru: Marele apărător al teiușenilor a stat cu mânuța în buzunar. Nu a mai votat proiectul

Dragoş Suciu

Publicat

în

Deputatul PSD Călin Potor a spus, joi, că liberalul Dan Simedru nu a votat, miercuri, proiectul privind trecerea terenului de 7,5 hectare din domeniul statului în proprietatea orașului Teiuș și ”a stat cu mânuța în buzunar”.

Calin Potor01

Controversele în urma proiectului legislativ privind trecerea unui teren din domeniul statului în proprietatea Teiușului continuă. După ce l-a acuzat pe Dan Simedru că și-a arogant meritul de inițiator al proiectului legislativ, Călin Potor spune că nici măcar nu l-a votat, ieri, când a fost votul final, acesta explicând că proiectul s-a mai votat o dată din cauza unui viciu de vot electronic.

Astfel, chiar dacă se numără printre inițiatori, Călin Potor spune că Simedru nu a votat proiectul, precizând că nici pe deputatul Clement Negruț nu l-a văzut prin sală.

Întrebat de unde știe ce face Simedru în timpul votului, deputatul Ioan Dîrzu a explicat că ”sunt destul de apropiați”, iar poziționarea oferă vizibilitate în acest sens.

”Votul s-a făcut prin ridicare de mână. Suntem destul de apropiați. Votul a trecut cu ajutorul celor de la PSD. În afară de Potor nu a mai fost vreun parlamentar de Alba care să susțină votul respectiv. M-aș fi așteptat, chiar dacă a avut o interdicție pe linie de partid, să ridice mâna că e o inițiativă bună pentru județ”, a spus Dîrzu.

Deputații social-democrați s-au arătat de părere că Simedru este mai credincios intereselor și cerințelor de la nivelul partidului decât oamenilor care l-au votat pentru a ajunge în Parlament.

Dîrzu îi transmite lui Simedru să-l ”folosească ca parlamentar de Alba” pentru a susține un proiect bun pentru județ.

Potor opinează că dragostea lui Simedru față de teiușeni s-a topit în fața intereselor partidului.

Citește și Un teren de aproape 7,5 hectare va trece din domeniul statului în proprietatea oraşului Teiuş – proiect adoptat de deputați

Citește și Bază sportivă și parc pe terenul de 7,5 hectare care va trece din domeniul statului în proprietatea orașului Teiuș

Citește și Potor spune că Simedru a mințit. ”Dîrzu Ioan a tras tare” – VIDEO


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 900.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația de peste 900.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Șpring, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și reabilitarea energetică a clădirii dispensarului uman. Citește și: FOTO | Stadiul lucrărilor la Școala Șpring: Se lucrează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea