Bază sportivă și parc pe terenul de 7,5 hectare care va trece din domeniul statului în proprietatea orașului Teiuș

Primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai, a spus, joi, la radio Unirea FM, că pe terenul de 7,5 hectare, care va trece din domeniul statului în proprietatea orașului Teiuș, vor fi amenajate un parc și o bază sportivă.

Made by Samsung DVC Hălălai a afirmat, însă, că prioritatea este intabularea terenurilor aferente construcțiilor existente, iar după aceea, în zonă, va fi dezvoltată o bază sportivă și un parc.

Elit ELIT

”Orașul intră în posesia unei baze sportive care va trebui modernizată în mod obligatoriu și a unui parc care, părerea mea, în scurt timp va face cinste orașului (…) Trebuie să refacem și infrastructura drumurilor cuprinse pe acel teren care în momentul de față nu este grozavă”, a precizat Hălălai.

Inițiativa legislativă care prevede transferarea terenului a trecut de Camera Deputaților, în calitate de for decizional, și va intra în vigoare după ce va fi promulgată de Klaus Iohannis și va fi publicată în Monitorul Oficial.

Citește și Un teren de aproape 7,5 hectare va trece din domeniul statului în proprietatea oraşului Teiuş – proiect adoptat de deputați

Citește și Potor spune că Simedru a mințit. ”Dîrzu Ioan a tras tare” – VIDEO

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

ovy 20 februarie 2016 at 21:58

Nu lati intrebat daca nu face si Drumul Beldiului..care e impracticabil? Acolo e o investitie destul de importanta austrica dar si organizarea de santier a autoastrazii su toate birourile… se tot lauda ca il repara si nici macar o bascula de piatra nu baga pe el…

Comentariile sunt oprite