Rămâi conectat

Politică Administrație

Bază sportivă și parc pe terenul de 7,5 hectare care va trece din domeniul statului în proprietatea orașului Teiuș

Dragoş Suciu

Publicat

în

Primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai, a spus, joi, la radio Unirea FM, că pe terenul de 7,5 hectare, care va trece din domeniul statului în proprietatea orașului Teiuș, vor fi amenajate un parc și o bază sportivă.

Made by Samsung DVCHălălai a afirmat, însă, că prioritatea este intabularea terenurilor aferente construcțiilor existente, iar după aceea, în zonă, va fi dezvoltată o bază sportivă și un parc.

”Orașul intră în posesia unei baze sportive care va trebui modernizată în mod obligatoriu și a unui parc care, părerea mea, în scurt timp va face cinste orașului (…) Trebuie să refacem și infrastructura drumurilor cuprinse pe acel teren care în momentul de față nu este grozavă”, a precizat Hălălai.

Inițiativa legislativă care prevede transferarea terenului a trecut de Camera Deputaților, în calitate de for decizional, și va intra în vigoare după ce va fi promulgată de Klaus Iohannis și va fi publicată în Monitorul Oficial.

Citește și Un teren de aproape 7,5 hectare va trece din domeniul statului în proprietatea oraşului Teiuş – proiect adoptat de deputați

Citește și Potor spune că Simedru a mințit. ”Dîrzu Ioan a tras tare” – VIDEO


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Proiect USR pentru sancționarea diplomelor false: plagiatorii să dea banii înapoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiect USR pentru sancționarea diplomelor false: plagiatorii să dea banii înapoi USR a depus, la inițiativa deputatei Oana Țoiu, un proiect de lege prin care angajații care au obținut diferite beneficii de pe urma unor diplome sau certificate false să trebuiască să returneze foloasele necuvenite, iar instituțiile publice care le-au plătit să fie obligate să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea