Potor e cu ochii pe Simedru: Marele apărător al teiușenilor a stat cu mânuța în buzunar. Nu a mai votat proiectul

Paul Voicu - Primar 2020

Deputatul PSD Călin Potor a spus, joi, că liberalul Dan Simedru nu a votat, miercuri, proiectul privind trecerea terenului de 7,5 hectare din domeniul statului în proprietatea orașului Teiuș și ”a stat cu mânuța în buzunar”.

Calin Potor01

ELIT

Controversele în urma proiectului legislativ privind trecerea unui teren din domeniul statului în proprietatea Teiușului continuă. După ce l-a acuzat pe Dan Simedru că și-a arogant meritul de inițiator al proiectului legislativ, Călin Potor spune că nici măcar nu l-a votat, ieri, când a fost votul final, acesta explicând că proiectul s-a mai votat o dată din cauza unui viciu de vot electronic.

Astfel, chiar dacă se numără printre inițiatori, Călin Potor spune că Simedru nu a votat proiectul, precizând că nici pe deputatul Clement Negruț nu l-a văzut prin sală.

Mihail David - 2020

Întrebat de unde știe ce face Simedru în timpul votului, deputatul Ioan Dîrzu a explicat că ”sunt destul de apropiați”, iar poziționarea oferă vizibilitate în acest sens.

”Votul s-a făcut prin ridicare de mână. Suntem destul de apropiați. Votul a trecut cu ajutorul celor de la PSD. În afară de Potor nu a mai fost vreun parlamentar de Alba care să susțină votul respectiv. M-aș fi așteptat, chiar dacă a avut o interdicție pe linie de partid, să ridice mâna că e o inițiativă bună pentru județ”, a spus Dîrzu.

Deputații social-democrați s-au arătat de părere că Simedru este mai credincios intereselor și cerințelor de la nivelul partidului decât oamenilor care l-au votat pentru a ajunge în Parlament.

Dîrzu îi transmite lui Simedru să-l ”folosească ca parlamentar de Alba” pentru a susține un proiect bun pentru județ.

Potor opinează că dragostea lui Simedru față de teiușeni s-a topit în fața intereselor partidului.

Citește și Un teren de aproape 7,5 hectare va trece din domeniul statului în proprietatea oraşului Teiuş – proiect adoptat de deputați

Citește și Bază sportivă și parc pe terenul de 7,5 hectare care va trece din domeniul statului în proprietatea orașului Teiuș

Citește și Potor spune că Simedru a mințit. ”Dîrzu Ioan a tras tare” – VIDEO

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

4 Comentarii

ovidiu jina 25 februarie 2016 at 17:23

acum toti care nu voteaza cum vreti voi , hopa sunt rai ! pai nici voi nu ati votat legea cu prima intabulare gratuita CARE ERA DE INTERES NATIONAL. Sunteti niste oameni de nimic.

pilu 25 februarie 2016 at 18:43

Doi oameni de ca…t care au fost votati de alti c….i. Si mai vreau sa mai candideze si anul asta. Ordinarilor !

cugireanul 26 februarie 2016 at 8:58

Al treilea esti tu mai ,de ce jignesti ?

S 26 februarie 2016 at 11:33

No, acum si tu Putorina, Sañedru, statea cu „mana in buzunar”, ca „sa-si faca incalzirea”, pentru o Sesiune a „C de HC Alba”!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...