Rămâi conectat

Politică Administrație

Potor spune că Simedru a mințit. ”Dîrzu Ioan a tras tare” – VIDEO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Călin Potor (PSD) a spus că deputatul Dan Simedru (PNL) minte când afirmă că el a fost inițiatorul proiectului de lege care vizează transmiterea unui teren de 7,5 hectare din proprietatea statului în proprietatea orașului Teiuș.

Dirzu Potor01

Pe site-ul Camerei Deputaților ca inițiatori ai propunerii legislative privind ”transmiterea unui teren din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor, aflat în concesiunea Companiei Naţionale de Căi Ferate „C.F.R” S.A., în domeniul public al Oraşului Teiuş şi în administrarea Consiliului Local al Oraşului Teiuş, judeţul Alba” figurează 22 de deputați printre care și patru din Alba: Clement Negruț, Dan Simedru, Călin Potor și Ioan Dîrzu.

initiatori

Călin Potor a explicat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că Simedru se laudă cu munca altuia, pentru că cel care ”a tras tare” pentru ca această propunere legislativă să fie adoptată a fost Ioan Dîrzu.

”Cel care semnează, și are numele imprimat la calculator, e primul și cel care a tras tare. Numele lui este Dîrzu Ioan”, a spus Potor.

Lista initiatori

”Nenorocirea e când știi că nu ești inițiator și te apuci să suni peste tot să spui inițiativa mea de a da Teiușului pământ a trecut. Eu sunt Simedru cel care rezolvă. Este un stil de a minți și de a face bătaie de joc. Nu poți să furi, să plagiezi…”, a mai afirmat Potor.

Dîrzu a mulțumit celor care i-au semnat inițiativa și a arătat că s-ar fi bucurat ca la inițiatori să apară și ceilalți doi senatori de Alba – Teodor Atanasiu și Alexandru Pereș -, respectiv deputatul Cornel Comșa, despre care spune că au avut această ”șansă, dar au ratat-o”.

Dîrzu a afirmat că a convins și câțiva deputați ”din băncile adverse” pentru a avea mai multe șanse ca proiectul să treacă de comisii.

La acest proiect, Camera Deputaților a for decizional, iar pentru a intra în vigoare, legea trebuie să fie promulgată de președinte și publicată în Monitorul Oficial.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea