Potor spune că Simedru a mințit. ”Dîrzu Ioan a tras tare” – VIDEO

Deputatul Călin Potor (PSD) a spus că deputatul Dan Simedru (PNL) minte când afirmă că el a fost inițiatorul proiectului de lege care vizează transmiterea unui teren de 7,5 hectare din proprietatea statului în proprietatea orașului Teiuș.

Dirzu Potor01

ELIT

Pe site-ul Camerei Deputaților ca inițiatori ai propunerii legislative privind ”transmiterea unui teren din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Transporturilor, aflat în concesiunea Companiei Naţionale de Căi Ferate „C.F.R” S.A., în domeniul public al Oraşului Teiuş şi în administrarea Consiliului Local al Oraşului Teiuş, judeţul Alba” figurează 22 de deputați printre care și patru din Alba: Clement Negruț, Dan Simedru, Călin Potor și Ioan Dîrzu.

initiatori

Călin Potor a explicat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că Simedru se laudă cu munca altuia, pentru că cel care ”a tras tare” pentru ca această propunere legislativă să fie adoptată a fost Ioan Dîrzu.

”Cel care semnează, și are numele imprimat la calculator, e primul și cel care a tras tare. Numele lui este Dîrzu Ioan”, a spus Potor.

Lista initiatori

”Nenorocirea e când știi că nu ești inițiator și te apuci să suni peste tot să spui inițiativa mea de a da Teiușului pământ a trecut. Eu sunt Simedru cel care rezolvă. Este un stil de a minți și de a face bătaie de joc. Nu poți să furi, să plagiezi…”, a mai afirmat Potor.

Dîrzu a mulțumit celor care i-au semnat inițiativa și a arătat că s-ar fi bucurat ca la inițiatori să apară și ceilalți doi senatori de Alba – Teodor Atanasiu și Alexandru Pereș -, respectiv deputatul Cornel Comșa, despre care spune că au avut această ”șansă, dar au ratat-o”.

Dîrzu a afirmat că a convins și câțiva deputați ”din băncile adverse” pentru a avea mai multe șanse ca proiectul să treacă de comisii.

La acest proiect, Camera Deputaților a for decizional, iar pentru a intra în vigoare, legea trebuie să fie promulgată de președinte și publicată în Monitorul Oficial.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

axinte 18 februarie 2016 at 18:56

…de fiecare data este important rezultatul,…intr-un fel sau altul cu totii se implica , unii mai mult,…. altii mai eficient, ..fiecare cu putiinta ori neputiinta pe care o poarta, …si fiecare pe interesul dumnealui,…ce mai,… ca doar nu au mutat niciunul muntii din loc,… pamintul este tot al locului,… tot acolo unde-l stim,… l-am dat totusi noi lor,…tine-ti minte asta,…

S 19 februarie 2016 at 12:30

Sunt punctual de acord cu tine Putorina, Sañedru, minte si cand doarme, dar i-a spunemi tu mie, care dintre voi astia, din „scursura Parlamentului Romaniei”, spuneti adevarul?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...