Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

8 martie de coșmar pentru o femeie din Alba: A fost bătută, amenințată cu moartea și sechestrată de soțul gelos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

8 martie de coșmar pentru o femeie din Alba: A fost bătută, amenințată cu moartea și sechestrată de soțul gelos

Un bărbat din Alba s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a bătut soția, cu bestialitate, din motive de gelozie, a închis-o în casă și a amenințat-o cu moartea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În data de 8 martie au început agresiunile bărbatului femeii, constând în bătăi şi scandal, pe motiv că nu are voie să plece din casă, intimatul fiind gelos fără motiv.

De asemenea, bărbatul o închide în casă pentru a o împiedeca să meargă la rude, la cunoștințe, la prieteni sau la biserică, iar în data de 24 martie 2023, în timp ce se afla în curte, acesta a agresat-o fizic, respectiv a împins-o și atunci când a văzut-o căzută la pământ, a prins-o de gât și a târât-o pe ciment și pe trepte până în interiorul casei, fără să ţină cont de faptul că este operată la coloană și a suferit în trecut și un AVC.

În continuare, în zilele de 24, 25 și 26 martie, intimatul în mod continuu a făcut scandal, a ameninţat-o cu moartea și a agresat-o fizic, iar în data de 27 martie i-a spus bărbatului că va merge la poştă să plătească o factură, dar aceasta nu a fost de acord.

Femeia a reuşit să iasă din curte și în timp ce se întorcea și era în drum spre casă, bărbatul a sunat-o de 4-5 ori să o întrebe unde este și a amenințat-o, spunând că o aşteaptă cu toporul să o pună în sicriu, fapt care i-a creat o stare de frică şi a determinat-o să ceară ajutor nepoatei sale și soţului acesteia.

Împreună cu aceștia s-a deplasat acasă, unde bărbatul a continuat să facă scandal, să o întrebe unde a fost și cu cine și să o ameninţe.

Totodată, nepotul său a încercat să îl liniştească pe intimat pentru că acesta profera cuvinte jignitoare și ameninţări la adresa ei, în sensul că o omoară, că o taie în bucăţi cu toporul sau cu cuţitul, toate astea pe fondul consumului de alcool și a geloziei, iar după plecarea nepoților intimatul a încuiat-o în casă.

În ziua de 28 martie bărbatul a continuat să facă scandal și să o agreseze fizic, a reuşit să iasă din curte, profitând de faptul că intimatul fiind în stare de ebrietate avansată s-a pus în pat, s-a dus la postul de poliţie unde a declarat tot ceea ce i s-a întâmplat.

„Dispune evacuarea temporară a intimatului din imobil.

Obligă intimatul să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de petentă și față de locuința petentei.

Interzice intimatului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu petenta”, se arată în hotărârea Judecătoriei Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea