Rămâi conectat

Actualitate

8 locuri disponibile prin transfer, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Termenul limită pentru depunerea dosarelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o postare publicată în mediul online, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a dorit să împărtășească numărul de locuri disponibile prin transfer, pentru instituția lor.

,,Ne completăm efectivul la clasa a XI-a
Dacă vrei să fii coleg cu noi și să răspunzi prezent la apel, te așteptăm să te înscrii pentru cele 8 locuri disponibile prin transfer.
Termenul limită până la care se pot depune dosarele de transfer este 25 august, ora 14:00. Poți opta pentru transmiterea dosarului în format electronic sau depunerea acestuia direct la sediul colegiului.
În perioada 26 – 30 august trebuie să susţii probele de selecţie prevăzute pentru candidaţii la înmatricularea în colegiile naţionale militare.
Poți afla mai multe detalii accesând link-ul: https://bit.ly/3h0FJH7 sau adresându-te Birourilor Informare-Recrutare.
De asemenea, în Metodologia privind transferul elevilor în colegiile naționale militare din unitățile de învățământ liceal din rețeaua Ministerului Educației și Cercetării, disponibilă aici: https://bit.ly/2XQaDKA, găsești toate informațiile necesare.
Mult success!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei Un proiect de ordin al Ministerului Mediului, aflat în dezbatere publică, modifică ghidul de finanţare a programului „Casa Verde Fotovoltaice”, astfel încât cei interesați să primească bani și pentru achiziționarea unui sistem de stocare a energiei electrice produse, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea