Rămâi conectat

Societate

8-10 februarie: Alba Mall – „raiul” mirilor anului 2013. Vino la Târgul de nunţi „Oraşul Mirilor” şi poţi câştiga o petrecere de burlăcie de lux

Alexandra Mates

Publicat

în

Cel mai mare târg de nunţi din judeţul Alba, aflat la cea de-a V-a ediţie, îşi deschide porţile în perioada 8-10 februarie, la Centrul Comercial Alba Mall. Expozanţii prezenţi la târg v-au pregătit pachete complete de servicii care să vă scutească de drumuri inutile, iar specialiştii în domeniu vor răspunde nevoilor şi întrebărilor voastre. Veţi găsi promoţii speciale la rochiile de mireasă şi costumele pentru miri, decoraţiuni, servicii foto/video, sonorizări , invitaţii, cofetării, saloane de înfrumuseţare, solişti, limuzine şi multe alte surprize!

Sâmbătă, de la ora 18:00, în Piaţeta Centrală Alba Mall vă aşteaptă un concert susţinut de trupa „Good Day”, iar începând cu ora 19:00, în Sala de evenimente „BallRoom” Alba Mall, „White Obsession”, eveniment adresat mireselor lui 2013, cu fabuloasa prezentare a rochiilor de mireasă şi degustare de vin marca Jidvei. În plus, ediţia aniversară cu numărul V a Târgului de Nunţi aduce Tombola „Oraşul Mirilor”.

„Invităm toţi mirii care trec pragul Târgului, să participe gratuit la Tombola Oraşul Mirilor unde pot câştiga tricouri cu mesaje amuzante de nuntă în fiecare zi de târg şi marele premiu – o petrecere de burlăcie de lux, într-un mic colţ de rai, la Golf Hotel Pianu****”, transmit organizatorii.

Aveţi toate motivele să fiţi la Alba Mall, în locul de întâlnire a celor mai fericiţi miri ai   anului 2013!

Programul evenimentului:

Vineri, 8 februarie – 14:00 – 21:00;

Sâmbăta, 9 februarie – 10:00 -21:00;

Duminică, 10 februarie – 10:00 – 20:00


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea