Rămâi conectat

Ştirea zilei

75 de corpuri de iluminat noi, pe două străzi din Sebeș: Licitația de peste 600.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

75 de stâlpi metalici de iluminat public cu 75 de corpuri de iluminat stradal vor fi amplasați pe străzile Augustin Bena și Fântânele din municipiul Sebeș. Valoarea totală estimată a investiției este de 615.017,65 lei, fără TVA.

Primăria Municipiului Sebeș a lansat luni, 28 decembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru iluminat public pe strada Augustin Bena și strada Fântânele – tronson cuprins între strada Augustin Bena și strada Ion Creangă, Municipiul Sebeș – faza PT, DE, PAC, asigurare asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor și execuția lucrărilor.

Pentru asigurarea gradului de iluminare pe străzile analizate, Augustin Bena și Fântânele, se propune realizarea rețelei de iluminat public prin:

– echiparea străzilor Augustin Bena și Fântânele cu stâlpi de iluminat public, cu înălțimea de 8ml și 6ml, amplasați în așa fel încât să se realizeze nivelul de iluminare și uniformitate luminoasă conform normelor în vigoare,

– echiparea stâlpilor de iluminat public propuși cu corpuri de iluminat de 80W și 60W, dimensionate corespunzător, cu surse LED, sisteme optice performanțe, carcase realizate din materiale corespunzătoare din punct de vedere a gradului de protecție și a rezistenței la solicitări exterioare,

– liniile electrice subterane realizate cu cablu din aluminiu cu izolație din PVC și armare din benzi de oțel 0,6/1kV, ACYABY având secțiunile de 3×50+25mmp și 4x25mmp.

Din punct de vedere luminotehnic, s-au avut în vedere atât criterii obiective cum sunt nivelul și distribuția luminantelor sau iluminatorilor, cât și criterii subiective cum sunt culoarea aparență a surselor, ghidajul vizual, poluarea luminoasă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea