Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

7-8 iunie| „Revoluţie muzicală” Blaj aLive 2014: În premieră, Seether şi Awolnation concertează în România, pe Câmpia Libertăţii. DETALII despre festival

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Zdob şi Zdub, Vunk, Paraziţii, Viţa de Vie, Alternosfera, Grimus, Robin and the Backstabbers, Gasolines şi Blackstar, sunt doar câţiva dintre artiştii ce vor urca pe scena festivalului Blaj a Live2014

O mare adunare a îndrăgostiţilor de muzică, libertate şi festivaluri senzaţionale va avea loc în zilele de 7 şi 8 iunie 2014 pe Câmpia Libertăţii. Blajul, „mica Romă a Transilvaniei”, devine centrul atenţiei generale ş prinde viaţă la Blaj aLive: două zile de concerte şi activităţi recreative organizate pentru a încânta peste 10.000 de participanţi cu suflet tânăr. Awolnation şi Seether, invitaţii speciali din acest an, aterizează pentru prima dată în România direct pe Câmpia Libertăţii.

După mai bine de o decadă de activitate şi cinci albume lansate, Seether a demonstrat că este una dintre cele mai consistente, versatile, ambiţioase şi de succes trupe de post grunge şi rock alternativ din lume. Cu milioane de albume vândute în întreaga lume, premiaţi cu discuri de aur şi platină şi cu un total de 11 melodii ce s-au clasat pe locul 1 în topurile mondiale, Seether este headlinerul de sâmbătă pe scena Blaj aLive.

Duminică, pe 8 iunie, Blaj aLive prezintă Awolnation, proiectul care a luat pe sus industria muzicală când şi-a făcut apariţia în anul 2009. Formaţia abordează ca gen muzical rock-ul electronic, alternativ şi indie, depăşind 150 de milioane de vizualizări pe Youtube pentru cel mai de succes single al lor, Sail.

Zdob şi Zdub, Vunk, Paraziţii, Viţa de Vie, Alternosfera, Grimus, Robin and the Backstabbers, Gasolines şi Blackstar vor colora spectrul acustic al programului de festival. Mai mulţi artişti vor fi anunţaţi în următoarea perioadă.

Blaj aLive oferă trei scene diverse din punct de vedere muzical, terase, baruri şi multe specialităţi culinare, zone sportive şi recreative, spaţii pentru ateliere şi socializare, toate amenajate în acelaşi loc în care, acum peste 150 de ani, 40.000 de oameni au participat la Marea Adunare Naţională de la Blaj şi au pornit astfel marea Revoluţie din Transilvania pentru emanciparea, drepturile şi libertăţile tuturor românilor de pe aceste meleaguri.

Modalităţile cele mai bune de transport către zona de festival sunt cu trenul sau maşina personală, organizatorii oferind un spaţiu generos de parcare, precum şi posibilitatea optimă de cazare în campingul amenajat pe o suprafaţă de peste 4.000 de metri pătraţi.

Preţul unui abonament simplu, valabil pentru cele 2 zile de festival, va fi de 30 de lei, iar preţul unui pachet ce include camping şi parcare va fi de 50 de lei, în limita a 1.000 de unităţi. Biletele sunt disponibile atât în reţelele MyTicket şi Eventim, cât şi pe platforma shop.artmania.ro.

Informaţii detaliate găsiţi pe blajalive.ro şi facebook.com/blajalive. Ne vedem pe Câmpia Libertăţii, între 7-8 iunie 2014, pentru o experienţă totală de festival.

Blaj aLive este un proiect iniţiat de către Bosch-Rexroth, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Blaj şi Consiliul Judeţean Alba, prin Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, proiect dezvoltat de ARTmania Events.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea