Rămâi conectat

Curier Județean

5.000 de lei colectaţi pentru Daria în unităţile şcolare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În urma campaniei „1 leu pentru Daria”, derulate de Sf. Nicolae în unităţile de învăţământ din judeţul Alba, pentru întrajutorarea micuţei Daria Elvireanu, s-a colectat suma totală de 5000 de lei, ne-a informat mama fetiţei, Krista. Campania de strângere de fonduri a fost organizată cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, la solicitarea prof. Maria Apătean, una dintre bunicile Dariei, pentru ca fetiţa, diagnosticată la naştere cu tetrapareză spastică, să beneficieze de un nou tratament în Ucraina.
Doresc să mulţumesc mamei mele, prof. Maria Apătean, domnului inspector şcolar general Cornel Sandu şi Inspectoratului Şcolar Judeţean,  directorilor unităţilor de învăţământ unde s-a desfăşurat campania, precum şi cadrelor didactice şi copiilor care au înţeles importanţa acestui gest. Totodată, mulţumiri se cuvin şi celorlalte rude, cunoscuţilor, prietenilor şi tuturor celor care ne-au fost alături în această campanie. De asemenea, vreau să mulţumesc ziarului «Unirea», pentru sprijinul acordat şi de această dată. Tuturor le urez ca în anul 2012 să aibă parte de sănătate, că-i mai bună decât toate, un an îmbelşugat, iar toate gândurile de bine să li se împlinească”, a declarat mama Dariei Elvireanu, Krista. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO ȘTIREA TA | ACCIDENT în intersecția din zona Stadion din Alba Iulia: Coliziune între un Mercedes și un BMW

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | ACCIDENT în intersecția din zona Stadion din Alba Iulia: Coliziune între un Mercedes și un BMW Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 23.00, în intersecția din zona Stadion din Alba Iulia, în urma unei neacordări de prioritate. Potrivit martorilor oculari, care au trimis fotografii pe adresa redacției […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea