Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

VINERI: Mensa România vine să testeze inteligenţa albaiulienilor. Vezi cum poţi ajunge pe lista celor mai deştepţi oameni din lume

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mensa România organizează vineri, 30 noiembrie, ora 10.00, o sesiune de testare în Alba Iulia, la Liceul de Muzică şi Arte Plastice, str. Călăraşi, nr. 2.  Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie în 1946, cu scopul de a identifica şi pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligenţă. Criteriul de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care plasează aplicantul în procentul de 2% din eşalonul superior al populaţiei. Titulatura de „om deştept” o poţi primi şi tu în momentul în care ai trecut testul Mensa.

Mensa constituie un fel de club al inteligenţei. În data de 1 iunie 2012, în Mensa România erau oficial 284 de membri. Pentru ca cineva să fie admis în Mensa, acesta trebuie să răspundă la 36 de întrebări în 40 de minute, şi nu trebuie să greşească mai mult de 6 răspunsuri. La testare se pot înscrie tineri de peste 16 ani. Odată devenit membru, veţi plăti o cotizatţe de 60 de lei pe an, cu reducere de 50% pentru elevi şi studenţi.

Pentru înscrierea la această testare trebuie completat următorul formular: http://www.mensa-romania.ro/testari/inscriere.php?ddlTestare=16 .

Taxa de înscriere este de 25 de lei pentru plata prin bancă sau 35 de lei pentru plata pe loc, la testare. Data limită pentru înscriere este de 28 noiembrie 2012.

Informaţii suplimentare puteţi găsi pe site-ul http://www.mensa-romania.ro/  şi tot de aici puteţi descărca şi câteva teste care să vă dea o idee despre coeficientul dumneavoastră de inteligenţă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea