29 iulie| La Dante, paradisul a fost regăsit: Mirel Manea, trompetistul care a cântat pentru Papa de la Roma și Prințul Albert de Monaco, vine să-i încânte și pe albaiulieni!
29 iulie| La Dante, paradisul a fost regăsit: Mirel Manea, trompetistul care a cântat pentru Papa de la Roma și Prințul Albert de Monaco, vine să-i încânte și pe albaiulieni!
În numai 5 ani de la lansarea pe piață, restaurantul ”Dante Café &Dine” a dovedit, prin calitatea serviciilor oferite și regalul culinar cu care își răsfață clienții, că este locația perfectă pentru petrecerea timpului liber de calitate.
”Dacă-ți urmezi steaua, nu poți greși destinația” ne asigură poetul și filozoful italian Dante Alighieri, patronul spiritual al acestui proiect pornit din pasiune. Iar destinația firească, pentru mii de clienți, în toți acești ani, a fost Dante Café & Dine, unde ambianța selectă, conturată perfect de picturile lui Sandro Boticelli și vegheată discret de statuia titanului Dante Aligheri, a generat în fiecare client dorința reîntoarcerii.
În primul rând, clientul care alege Dante trăiește o experiență culinară de neuitat: aici mâncarea, ridicată și ea la rang de artă, se degustă cu toate simțurile, începând de la văz, miros urmate apoi de explozia de plăcere a gustului. Indiferent că sunt albaiulieni sau turiști din neștiute colțuri de lume, cu toții descoperă la Dante limbajul comun al artei culinare, meniuri cu iz de poezie și bună dispoziție. Iar atmosfera elegantă și discretă din incintă vine să confirme că această locație este exact acel ”altceva” căutat de foarte mulți dintre noi.
Tot Dante ne-a spus că ”Trei lucruri ne-au rămas din paradis: stelele nopţii, florile zilei şi ochii copiilor”. Ei, dar după ce l-am ascultat, iar și iar, pe interpretul care va veni în 29 iulie, de la ora 20.00, să concerteze în această locație de vis, am simțit nevoia să completez: paradisul pierdut ne va fi redat de inegalabilul Mirel Manea, prim-trompetist al Filarmonicii de Stat Botoșani și totodată directorul acestei instituții. Mirel Manea este singurul artist român care a obținut permisiunea autorităților italiene pentru a cânta şi filma pe celebra scenă antică a Colosseumului din Roma.
A cântat în locații celebre în lume, chiar și Papei Ioan Paul al II-lea în Piaţa San Pietro și la Marele Bal al Prințului Albert al II-lea de Monaco. Toate aceste concerte remarcabile le-a susținut alături de partenerii săi din Mirel Manea Orchestra, artiști a căror prezență asigură show-uri memorabile. Binecunoscutul MC Kotto va fi responsabilul cu muzica și buna dispoziție.
Pentru a trăi aceste experiențe unice în viața unui om, nu ar trebui să mă credeți pe cuvânt ci să vă grăbiți să rezervați locuri la acest eveniment memorabil! O puteți face la telefonul 0748688600, la [email protected], pe Facebook sau direct la restaurant, pe strada Aurel Vlaicu nr. 35, în Alba Iulia.
Nicoleta IDITA-TOMUȚA
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi”
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi” Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din județul Alba, revine în atenția publicului cu un nou avertisment, de această dată cu privire la reforma sistemului monetar actual […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 2 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii