Rămâi conectat

Ştirea zilei

29 iulie| La Dante, paradisul a fost regăsit: Mirel Manea, trompetistul care a cântat pentru Papa de la Roma și Prințul Albert de Monaco, vine să-i încânte și pe albaiulieni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

29 iulie| La Dante, paradisul a fost regăsit: Mirel Manea, trompetistul care a cântat pentru Papa de la Roma și Prințul Albert de Monaco, vine să-i încânte și pe albaiulieni!

În numai 5 ani de la lansarea pe piață, restaurantul ”Dante Café &Dine” a dovedit, prin calitatea serviciilor oferite și regalul culinar cu care își răsfață clienții, că este locația perfectă pentru petrecerea timpului liber de calitate.

”Dacă-ți urmezi steaua, nu poți greși destinația” ne asigură poetul și filozoful italian Dante Alighieri, patronul spiritual al acestui proiect pornit din pasiune. Iar destinația firească, pentru mii de clienți, în toți acești ani, a fost Dante Café & Dine, unde ambianța selectă, conturată perfect de picturile lui Sandro Boticelli și vegheată discret de statuia titanului Dante Aligheri, a generat în fiecare client dorința reîntoarcerii.

În primul rând, clientul care alege Dante trăiește o experiență culinară de neuitat: aici mâncarea, ridicată și ea la rang de artă, se degustă cu toate simțurile, începând de la văz, miros urmate apoi de explozia de plăcere a gustului. Indiferent că sunt albaiulieni sau turiști din neștiute colțuri de lume, cu toții descoperă la Dante limbajul comun al artei culinare, meniuri cu iz de poezie și bună dispoziție. Iar atmosfera elegantă și discretă din incintă vine să confirme că această locație este exact acel ”altceva” căutat de foarte mulți dintre noi.

Tot Dante ne-a spus că ”Trei lucruri ne-au rămas din paradis: stelele nopţii, florile zilei şi ochii copiilor”. Ei, dar după ce l-am ascultat, iar și iar, pe interpretul care va veni în 29 iulie, de la ora 20.00, să concerteze în această locație de vis, am simțit nevoia să completez: paradisul pierdut ne va fi redat de inegalabilul Mirel Manea, prim-trompetist al Filarmonicii de Stat Botoșani și totodată directorul acestei instituții. Mirel Manea este singurul artist român care a obținut permisiunea autorităților italiene pentru a cânta şi filma pe celebra scenă antică a Colosseumului din Roma.

A cântat în locații celebre în lume, chiar și Papei Ioan Paul al II-lea în Piaţa San Pietro și la Marele Bal al Prințului Albert al II-lea de Monaco. Toate aceste concerte remarcabile le-a susținut alături de partenerii săi din Mirel Manea Orchestra, artiști a căror prezență asigură show-uri memorabile. Binecunoscutul MC Kotto va fi responsabilul cu muzica și buna dispoziție.

Pentru a trăi aceste experiențe unice în viața unui om, nu ar trebui să mă credeți pe cuvânt ci să vă grăbiți să rezervați locuri la acest eveniment memorabil! O puteți face la telefonul 0748688600, la [email protected], pe Facebook sau direct la restaurant, pe strada Aurel Vlaicu nr. 35, în Alba Iulia.

Nicoleta IDITA-TOMUȚA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea