28 mai: ”Bubble Parade”, la Alba Iulia. Paradă inedită, cu baloane de săpun și ținute colorate, pe străzile din oraș

Albaiulieni de toate vârstele, îmbrăcați în ținute cât mai colorate, sunt invitați, duminică, 28 mai, să participe la o paradă inedită, a baloanelor de săpun. Bubble Parade va porni, la ora 17.00, din fața cinematografului Dacia, iar traseul va fi Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii – Piața Cetății.

”Bubble parade” este o mișcare internațională care promovează fericirea și bucuria ca și atitudine zi de zi, nu ca și destinație, unind oamenii într-o paradă veselă a baloanelor de săpun. Menită să promoveze diversitatea și interacțiunea pozitivă în cadrul comunităților, Global Bubble Parade este gândită și răspândită de 100happydays Foundation.

ELIT

”Dincolo de importanța lucrurilor fizice din comunitatea noastră cei mai valoroși sunt oamenii. Din acest punct de vedere, Primăria Municipiului Alba Iulia, susține și dezvoltă evenimente care să îi unească și să le ofere un timp de calitate împreună de la cel mai mic la cel mai mare. Anul acesta, comunitatea albaiuliană este pusă pe harta mișcării globale, prin realizarea evenimentului Global Bubble Parade. Astfel transmitem comunității mesajul comun prin care îi reamintim că fericirea este calea, nu destinația”, spun organizatorii.

Pline de culoare, baloanele de săpun sunt adesea recu­noscute ca fiind un simbol al fericirii și al copilăriei pline de vise și fără griji. Participanții la paradă sunt încurajați să se detașeze de stresul cotidian, să pună viața în „așteptare” timp de câteva ore, într-o zi de duminică, și să se bucure din nou de copilărie, să se joace cu baloane de săpun.

Evenimentul impune participanților ținute în cât mai multe culori.

”Pregătiți-vă cele mai senzaționale baloane de săpun și aduceți cu voi materiale/mesaje care inspiră către fericire! (pancarte, tricouri inscripționate, alte materiale originale – fiți creativi).  Împreună ducem fericirea tocmai din fața Cinema Dacia până în Piața Cetății – via Bd-ul. Transilvaniei – unde partenerii noștri veseli și activi vă pregătesc și mai multe motive de bucurie. Participarea la paradă te costă un zâmbet sincer și primești în schimb o mulțime de baloane de săpun și distracție garantată!”, mai transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de 100happydays Foundation, în colaborare cu Primăria Alba Iulia, Sendy Club, Ping și Pong, Skepsis, Cercetașii României, Free Motion România, LSUA și Stories-ComunicationAgency. (A.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...