Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

27 mai: Ședință la Consiliul Local Aiud. Regulamentul pentru acordarea normei de hrană polițiștilor locali și burse pentru elevi. Ordinea de zi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali din Aiud se vor întruni, miercuri, 27 mai,  începând cu ora 10.00, în şedinţă ordinară pentru a dezbate şi a aproba (sau nu) 18 de proiecte de hotărâre ale administraţiei.

Între acestea se regăsesc, aprobarea Regulamentului pentru acordarea normei de hrană personalului din cadrul Serviciului Poliției Locale, aprobarea cuantumului și numărului de burse acordate elevilor din învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Aiud din anul şcolar 2014 – 2015, aprobarea cotizației la Asociația de Dezvoltare  Intercomunitară „Salubris”, rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2015 al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local,  prelungirea contractelor de închiriere asupra terenurilor aferente imobilelor construcţii din corpul B al Pieţei Agroalimentare Dr. Constantin Hagea Aiud și aprobarea rectificării bugetului  Municipiului Aiud pe anul 2015.

Proiectul ordinii de zi:
1. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractelor de închiriere asupra terenurilor aferente imobilelor construcţii din corpul B al Pieţei Agroalimentare Dr. Constantin Hagea Aiud.

2. Proiect de hotărâre privind întabularea în regim de carte funciară a dreptului de proprietate privată a Municipiului Aiud, însușirea Raportului de evaluare și vânzarea prin licitație publică a imobilului construcție și teren intravilan, situat în Aiud, str. Ion Creangă, nr. 33.

3. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare și vânzarea prin licitație publică a imobilului teren situat administrativ în Aiud, str. Voluntarilor, nr. 74 bis, înscris în CF nr. 80020 Aiud, cu nr. top/cad 80020 și suprafața de 250 m2.

4. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației tehnice, aprobarea identificării, modificării suprafeței,  alipirii și întabularea dreptului de proprietate publică a Municipiului Aiud asupra imobilului situat administrativ în Aiud, str. Unirii, nr. 9 – Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud,evidenţiat în CF 90575 Aiud,  nr. cad. 585/2 şi CF 75206  Aiud nr. top. 438/2.

5. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației tehnice, aprobarea identificării, modificării suprafeței,  alipirii, înscrierii construcțiilor  și întabularea dreptului de proprietate publică a Municipiului Aiud asupra imobilului situat administrativ în Aiud, str. Ecaterina Varga, nr. 10 – Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud.

6. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației tehnice, aprobarea identificării, modificării suprafeței,  înscrierea construcțiilor și întabularea dreptului de proprietate publică a Municipiului Aiud asupra imobilului situat administrativ în Aiud, str. Ion Creangă, nr. 14 – Colegiul Tehnic Aiud.

7. Proiect de hotărâre privind  înscrierea  dreptului de proprietate privată a municipiului Aiud asupra imobilului înscris în CF nr. 72187 Aiud,  (provenit din conversia de pe hârtie a CF nr.2103) cu nr. top. 263/6/1/1/2/3 cu suprafaţă de 168 mp, având categorie de folosinţă curţi construcţii  imobilului teren situat administrativ în Aiud, str. Tudor Vladimirescu , nr.17, jud. Alba.

8. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire în proprietate a unor terenuri, în temeiul art. 36 din Legea fondului funciar nr. 18/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare .

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației la Asociația de Dezvoltare  Intercomunitară „SALUBRIS”.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului  de execuţie al exerciţiului bugetar pe anul 2014 la Centrul Cultural Liviu Rebreanu Aiud

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului  de execuţiei exercițiului bugetar pe anul 2014  al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului  de execuţie al exerciţiului bugetar pe anul 2014 la Spitalul Municipal Aiud.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuţie al exerciţiului bugetar pe anul 2014 al Municipiului Aiud.

14. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2015 al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea  rectificării indicatorilor tehnico economici cuprinşi  în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2015, anexă la contractul de prestări servicii silvice nr.5/2010.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului  Municipiului Aiud pe anul 2015.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului și numărului de burse acordate elevilor din învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Aiud din anul şcolar 2014 – 2015.

18. Proiect de hotărâre privind revocarea HCL nr. 254/2014 și aprobarea Regulamentului pentru acordarea normei de hrană personalului din cadrul Serviciului Poliției Locale a Municipiului Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea